Έρευνα: Σε ποιες πόλεις έχουν καλύτερη σχέση με το sex – που κατατάσσεται η Αθήνα

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μια έρευνα της εταιρίας Lazeeva η οποία δημιουργεί εφαρμογές που παρέχουν υλικό για ενηλίκους αποκαλύπτει ποιες είναι πιο ερωτικές πόλεις του κόσμου. Στην έρευνα συμμετείχαν 450.000 άνθρωποι που ζουν σε 200 πόλεις και οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για δέκα επιμέρους ζητήματα σχετικά με το πόσο ενεργοί είναι σεξουαλικά, πόσο ικανοποιούνται από τη σεξουαλική τους ζωή, πως αντιμετωπίζουν τα σεξουαλικά πειράματα, αν παρακολουθούν πορνό, αν αποδέχονται τους ομοφυλόφιλους κ.ά.

 Πρώτη πόλη στη λίστα που δημιουργήθηκε βάσει των απαντήσεων είναι το Παρίσι το οποίο ξεχωρίζει για τη θετική του στάση απέναντι στο σεξ με συνολικό σκορ 86,5. Το Παρίσι ακολουθεί το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Λονδίνο το Λος Άντζελες, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σάο Πάολο, το Λας Βέγκας, την Ίμπιζα και το Άμστερνταμ.

Σημειώνεται πως οι πόλεις αυτές δεν έλαβαν υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες αφού, το Παρίσι για παράδειγμα σε θέματα ισότητας φύλων πήρε μόνο 6,6, ενώ το Ρίο Ντε Τζανέριρο είχε ακόμη μικρότερη βαθμολογία στην εν λόγω κατηγορία. Ενδιαφέρον είναι μάλιστα ότι πολλές πόλεις της κεντρικής Ευρώπης όπως η Ζυρίχη, η Γενεύη, το Όσλο κ.ά. επίσης σε ζητήματα ισότητας φύλων έλαβαν πολύ χαμηλή βαθμολογία.

Η Αθήνα, κατετάγη μόλις 88η στο σύνολο των 200 πόλεων με συνολική βαθμολογία μόλις 31,7. Για την ακρίβεια στο μόνο που οι Αθηναίοι πήρα καλό βαθμό είναι στο πόσο ενεργοί είναι σεξουαλικά, αφού στις υπόλοιπες κατηγορίες βρεθήκαν εξαιρετικά χαμηλά. Χαμηλότερα από την Αθήνα πάντως βρέθηκαν πόλεις που προκαλούν έκπληξη όπως είναι το Μιλάνο, το Τόκιο, το Ανόβερο, το Σάλτσμπουργκ κ.ά.

Τέλος, στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ποια είναι η πιο δημοφιλής λέξη αναζήτησης σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. Λέξεις όπως μασάζ, λεσβία, ΜΙLF είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών σε αρκετές πόλεις αλλά η Αθήνα ξεχώρισε και σε αυτό αφού η πιο δημοφιλής λέξη ήταν «διάσημη».

Πηγή koutipandoras.gr

(Visited 68 times, 1 visits today)

Comments

comments