Γνωρίζουμε την χορεύτρια -χορογράφο Στέλλα Μελαμπιανάκη!

  • 349
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Το όνομά σου;Ονομάζομαι Στέλλα Μελαμπιανάκη.

Και μένεις;Είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης

Και ασχολείσαι με;Είμαι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Κρήτης.Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από 3 χρονών κάνοντας Ρυθμική γυμναστική,Συγχρονισμένη κολύμβηση και τώρα ασχολούμαι και με τον χορό όπου είμαι Δασκάλα στην σχολή Nena’s Academy στο Ηράκλειο.Επίσης είμαι Αθλητικό Μοντέλο (Fitness model) στην αλυσίδα καταστημάτων Cosmossport αλλά και στην εταιρεία Vickysuit.

Έχεις σχέση αυτήν την περίοδο ή όχι;Όχι δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο!

Και που συχνάζεις βγαίνεις για καφέ/ποτό/φαγητό;Δεν συνηθίζω να βγαίνω γιατί μου αρέσει περισσότερο το σπίτι ,παρέα, ταινία!

Υποστηρίζεις κάποια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα; Δεν έχω υπάρξει ποτέ φαν καμιάς αθλητικής ομάδας!!

Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ή ταινία;Αγαπημένες σειρές «the 100» «stranger things» «scream» και ταινίες ότι έχει να κάνει με χορό , και ψυχολογικά θρίλερ κατά κύριο λόγο!

Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός;Έχω πολλούς αγαπημένους προορισμούς τους οποίους δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη αλλά θα πραγματοποιήσω σύντομα!

Τι ζώδιο είσαι;Είμαι Δίδυμος!

Έχεις αδυναμία σε κάποιον τραγουδιστή ή συγκρότημα;Αγαπημένη μουσική κατά 99% είναι ξένη και περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Λόγω χορού και διδασκαλίας μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα τραγούδια για χορογραφίες!

Τα όνειρα σου για το μέλλον;Όνειρα και στόχοι πολλά-οι …Ένα από αυτά ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Έχεις μήπως Facebook ή Instagram για να επικοινωνούν οι θαυμαστές σου;Facebook/page stella Melabianaki Instagram stella_melabianaki

 

 

(Visited 792 times, 1 visits today)

Comments

comments