ΗΠΑ: Παντρεμένο ζευγάρι γυμναστών αποπλανούσε μαθητές!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε εχθές μια πρώην δασκάλα φυσικής αγωγής σε χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα, η οποία έκανε σεξ με – τουλάχιστον – δύο ανήλικους μαθητές της.

Ωστόσο, με βάση τη συμφωνία που έκλεισε με το δικαστήριο προκειμένου να παραδεχθεί την ενοχή της, δεν πρόκειται να εκτίσει παραπάνω από τρία έτη, ενώ μετά την αποφυλάκισή της δεν θα μπορεί πλέον να εργαστεί σε σχολείο ούτε σε χώρο με ανήλικα παιδιά.

Η Τσάρλι Πάρκερ είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός ανήλικου μαθητή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης η 31χρονη είχε κάνει σεξ 11 φορές με το ανήλικο αγόρι από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2016.

Μάλιστα, μία από αυτές τις φορές ήταν στο… νεκροταφείο της πόλης τους, αφού το «ζευγάρι» δεν είχε καταφέρει να βρει ένα πιο ήσυχο σημείο για να απολαύσει τον έρωτά του.

Η γυμνάστρια, η οποία ήταν η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της χριστιανικής ακαδημίας, είχε συνάψει σχέση με έναν ακόμη ανήλικο μαθητή του σχολείου!

Η λεπτομέρεια ωστόσο που προκαλεί πραγματικά αποτροπιασμό είναι ότι ο σύζυγος της γυναίκας, ο 32χρονος Τζέιμι Πάρκερ, επίσης γυμναστής και προπονητής της ομάδας μπάσκετ αγοριών στο ίδιο σχολείο, κατηγορείται ότι είχε συνάψει σχέση το ίδιο διάστημα με ανήλικη μαθήτρια!

 

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε και έναν μικρό γιό!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Comments

comments