Οι χώρες στις οποίες οι γυναίκες είναι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες!

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Οι γυναίκες βιώνουν μια μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική ικανοποίηση, ανάλογα με το πού ζουν στον κόσμο.

Το σάιτ γνωριμιών «Victoria Milan» διεξήγαγε μια έρευνα σε γυναίκες από 20 χώρες ωθώντας τες να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ένα μέσο χρονικό διάστημα που οι συντροφοί τους επικεντρώθηκαν στην ευχαρίστησή τους.

Η έρευνα περιελάμβανε 6.117 γυναίκες και διαπίστωσε ότι η χώρα με την κορυφαία κατάταξη στην γυναικεία ευχαρίστηση είναι η Δανία, όπου οι γυναίκες είναι κατά πάσα πιθανότητα οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες και απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 44 λεπτά χρόνο αφιερωμένο στην ευχαρίστησή τους ανά συνεύρεση.

Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 41 λεπτά και κατατάσσονται στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενες από τις Φινλανδές, οι οποίες απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 39 λεπτά ικανοποίησης.

Επίσης, στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκεται και ο Καναδάς, όπου οι γυναίκες λαμβάνουν 37 λεπτά σεξουαλικής απόλαυσης.

Στο άλλο άκρο της κλίμακας, οι νοτιοαφρικανές γυναίκες φέρονται ότι έχουν κατά μέσο όρο μόνο 15 λεπτά προσοχής από τον σύντροφό τους. Ενώ οι γυναίκες από το Βέλγιο μόλις 21 και οι γυναίκες από την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία και τη Γαλλία, 23 λεπτά.

Οι Βρετανίδες βρίσκονται κάπου στη μέση, με 33 λεπτά αφιερωμένα σε αυτές ανά συνεύρεση, ακολουθούμενες από τις Ιρλανδές με 31 λεπτά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Victoria Milan, Sigurd Vedal, δήλωσε: «Χρειάζεται ένας πραγματικός άντρας για να αναγνωρίσει και να ικανοποιήσει τη σεξουαλική όρεξη μιας γυναίκας».

Πηγή www.newmoney.gr

(Visited 57 times, 1 visits today)

Comments

comments