Ο απογοητευμένος Ιάπωνας που ερωτεύτηκε μία… κούκλα του σεξ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μια ασυνήθιστη σύντροφο βρήκε ο Ιάπωνας Masayuki Ozaki, προκειμένου να βάλει τέλος στη μοναξιά του. Ο ίδιος αντί για μια κανονική γυναίκα, προτίμησε μια… κούκλα του σεξ από σιλικόνη, στην οποία μάλιστα έδωσε όρκους πίστης και αγάπης.

Η νέα του σύντροφος ονομάζεται Mayu και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Κοιμούνται μαζί, πηγαίνουν ταξίδια, κάνουν βόλτες.

Μάλιστα, μοιράζεται το κρεβάτι του, κάτω από την ίδια στέγη με τη σύζυγό του και την έφηβη κόρη του στο Τόκιο, μια αλλαγή που προκάλεσε οργισμένη αντίδραση πριν τελικά κηρυχθεί μία περίεργη, ευαίσθητη εκεχειρία.

«Από όταν η γυναίκα μου γέννησε, σταματήσαμε το σεξ και ένιωσα μια βαθιά αίσθηση μοναξιάς» δήλωσε ο 45χρονος φυσιοθεραπευτής, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Αλλά από τη στιγμή που είδα τη Mayu στον εκθεσιακό χώρο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» σχολίασε ο Ozaki κοκκινίζοντας. Την βγάζει ραντεβού, χρησιμοποιώντας μια αναπηρική καρέκλα και της φορά περούκες, σέξι ρούχα και κοσμήματα. «Η γυναίκα μου ήταν έξαλλη όταν έφερα πρώτη τη Mayu σπίτι. Αυτές τις μέρες ζει με αυτό, απρόθυμα», πρόσθεσε.

«Όταν η κόρη μου συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μια γιγαντιαία κούκλα Barbie, φρίκαρε και είπε ότι ήταν αηδία. Αλλά τώρα είναι αρκετά μεγάλη για να χρησιμοποιεί τα ρούχα της Mayu».

Κι όμως ο Ozaki δεν είναι ο μόνος. Είναι ένας μόνο, μέσα από έναν αυξανόμενο αριθμό Ιαπώνων που στρέφονται προς τον έρωτα από καουτσούκ, σε μια χώρα που έχει χάσει τη σεξουαλικότητά της. Περίπου 2.000 από τις κούκλες, που μοιάζουν υπερβολικά με πραγματικό άνθρωπο, και των οποίων το κόστος ξεκινάει από τα 6.000 δολάρια, με ρυθμιζόμενα δάχτυλα, αποσπώμενο κεφάλι και γεννητικά όργανα, πωλούνται κάθε χρόνο στην Ιαπωνία, σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου.

Πηγή koutipandoras.gr

(Visited 31 times, 1 visits today)

Comments

comments