Πάλι δεν «έπεσαν» οι μπάρες στο Μετρό!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η μέχρι στιγμής καθυστέρηση σύμφωνα με το ΟΑΣΑ οφειλόταν στην έκδοση καρτών σε περίπου 50.000 ανέργους, ωστόσο η διαδικασία αυτή έχει ολοκληρωθεί

Σήμερα όλοι περιμέναμε εναγωνίως να κλείσουν οι μπάρες στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό, ωστόσο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι για ακόμη μία φορά εκτός χρονοδιαγράμματος.
Η μέχρι στιγμής καθυστέρηση σύμφωνα με το ΟΑΣΑ οφειλόταν στην έκδοση καρτών σε περίπου 50.000 ανέργους, ωστόσο η διαδικασία αυτή έχει ολοκληρωθεί.

Ωστόσο σύμφωνα με τους εργαζόμενους τα προβλήματα είναι περισσότερα με αποτέλεσμα να καθιστούν αδύνατο το να κατέβουν οι μπάρες.

Ανυπέρβλητα εμπόδια – Άπειρα τα άλυτα προβλήματα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», οι μπάρες δεν πρόκειται να κλείσουν διότι δεν έχει εξασφαλιστεί η στοιχειώδης ασφάλεια, όπως για παράδειγμα τα συστήματα πυρανίχνευσης που θα ανοίγουν τις μπάρες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Υπάρχουν βέβαια κι άλλα θέματα, όπως οι ελλείψεις σε ρολάκια, που ανάγκαζαν τους εργαζομένους να ψάχνουν μέχρι και στα σκουπίδια εισιτήρια προκειμένου να τα επαναφορτίσουν.
Στο ίδιο πλαίσιο, το μειωμένο προσωπικό που σε αυτή τη φάση απασχολείται στην «ενημέρωση» των επιβατών, για το πώς δηλαδή θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, καθώς ο σχεδιασμός του ΟΑΣΑ προβλέπει έναν υπάλληλο σε κάθε είσοδο – έξοδο, ούτως ώστε να πραγματοποιεί τους ελέγχους.

Πηγή www.protothema.gr

(Visited 10 times, 1 visits today)

Comments

comments